About

Curves is een 30 minuten fitnessprogramma speciaal ontwikkeld voor vrouwen. Curves is de grootste fitnessfranchise ter wereld en afkomstig uit Amerika waar het een mega succes is!

Voor elke twee McDonalds is er één Curves Club!
De missie van Curves is: ‘Vrouwen sterker maken’ niet alleen fysiek sterker met een goede conditie, maar ook sterker door zelfstandig en financieel onafhankelijk te leven.

Curves is op zoek naar enthousiaste, energieke en ondernemende vrouwen met interesse in bewegen en gezondheid. Je achtergrond is minder belangrijk dan je persoonlijkheid en drive, passie en ondernemersgeest om een eigen club te kunnen managen.

{ 2 comments… read them below or add one }

Anneke 3 mei, 2010 om 13:05

Ik ga 5 x per week naar curves, nu hoor ik, dat het beter is als je rustdagen er tussen hebt, Dus 3 x in de week is genoeg. Ik vraag me af wat beter is, het gaat mij ook om afvallen en in cm’s afvallen.
Heeft u een antwoord voor mij?

Marieke 9 november, 2010 om 23:36

Een dag rust tussen de trainingen is het beste. Zo krijgen je spieren de kans om te herstellen zodat ze bij de volgende training optimaal kracht kunnen leveren.
Om af te vallen is alleen maar bewegen niet genoeg. Kombinatie van bewegen en gezond en gestructureerd eten is belangrijker om tot resultaiten te komen.
En natuurlijk volhouden. Succes !

Leave a Comment