Best hectisch zo’n oktobermaand

by lizj on 16 oktober, 2009

PR09 139Het is ons weer gelukt!

De Girls Night In was dit jaar weer een groot succes, in al mijn 5 vestigingen. Wat er aan zo’n avond vooraf gaat vraagt veel overleg, georganiseer en vooral inzet van je medewerksters. Voor de zoveelste keer moet ik constateren dat goed personeel goud is en dat ik me gelukkig mag prijzen met m’n crew.

 Alles liep op rolletjes die avond en ondanks de regen :-( was het moment van de teluchtlating van alle ballonnen een waarbij je een saamhorigheid door je heen voelde gaan. Het hierbij horende presentatiefilmpje was een goede aansluiting op het gebeuren.

En daarna was het feest! Onder het genot van een hapje en een drankje werd er vervolgens gedanst, gezongen, prijzen uitgedeeld van de getrokken loten, metamorfoses gedaan door kappers, nagelstylistes & visagistes, werd er genoten van heerlijke voet- en stoelmassages, maar ook van erg veel home made lekkernijen, konden er heel veel hebbedingetjes gekocht worden en nog veel meer van dit soort gezelligheden.

Helemaal geweldig was toen we aan het eind van de avond zagen dat de donatiepotten dik gevuld waren. Hoeveel we tot nu toe hebben ingezameld ga ik hier niet verklappen, want we houden het spannend tot het eind van deze borstkankermaand. Natuurlijk hopen we onze opbrengst van vorig jaar te overtreffen;  het blijft nog even spannend.

Wat wel jammer is als “multi-owner” dat je niet overal tegelijk kan zijn, dus ik was er overal maar een beetje bij. Dat betekent dat je nergens echt de sfeer te pakken krijgt, behalve bij de laatste vestiging. Dat was dit jaar weer Elderveld omdat hier alleen maar gefeest werd en het beloofde lekker lang door te gaan. En inderdaad sloten we na een zeer geslaagde avond pas om 12 uur af. Het gevolg hiervan was dat de leden om meer van dit soort avonden vroegen. Wie weet, waarom ook niet? Uiteindelijk is dit waar we naar streven: één grote gezellige sportvriendinnengroep. Mooi toch?

Groetjes,

Liz

Leave a Comment