Curves in Belgie

by yolb on 7 september, 2009

Sinds vorig jaar heb ik naast mijn zaken in ´’s-Hertogenbosch en Rosmalen een derde Curves in België geopend in het plaatsje Herentals.

Het is erg leuk om te merken dat er enorme cultuur verschillen zijn tussen de Nederlandse en de Belgische dames. Toch hebben ze allemaal één en hetzelfde doel: 30 minuten lekker bewegen.

Het blijkt dat nu de eerste Curves in België geopend is en de naambekendheid van Curves snel toeneemt. Vanuit Curves Holland wordt erg veel aandacht aan pronotie en ondersteuning gegeven, wat is als zeer prettig ervaar. Dames in België hebben in het begin wat intensere begeleiding nodig, ook vanwege de onbekendheid, maar de voldoening daarvan is erg hoog.

Persoonlijk vind ik het ook heerlijk om 1-2 keer per week naar Belgie af te reizen, ontmoet daar vele nieuwe mensen en heb al veel vrienden gemaakt daar. De sociale contacten zijn erg hartelijk en mensen tonen echt belangstelling in het reilen en zeilen van mijn Curves.

Ook het Bourgondische van de Belgen is natuurlijk erg leuk maar dien wel op mijn gewicht te letten zodat ik vanzelf weer vaker mee doe met mijn leden tijdens het trainen.

Iedereen die belangstelling heeft nodig ik van harte uit om bij mij in Herentals eens een kijkje te komen nemen.

Groetjes Yolanda  Brugmans

Leave a Comment