Delegeren is een vak apart…

by Caroline on 12 oktober, 2009

IMG_5156

Wellicht heb je het al in de media gelezen of op onze twitters gezien; oktober is bij Curves een belangrijke maand! Wereldwijd is oktober al jaren “borstkankermaand”. Curves besteedt hier al jarenlang, internationaal, aandacht aan. Sinds drie jaar ook zeer actief in Nederland. Alle clubs zamelen geld in voor Pink Ribbon. Dat doen we op diverse manieren. Eén van deze manieren is het organiseren van een “Girls Night In”. Van Curves Holland krijgen we een “format” hoe we ongeveer deze avond kunnen invullen. De uitvoering hiervan doe je samen met je team… En daar ging het deze keer bij mij “mis”.  Door drukte, vakantie van één van de medewerkers, heb ik vrijwel alles alleen georganiseerd. Niet goed, de medewerkers gaven dan ook aan dat ze nauwelijks wisten wat er van hun verwacht werd. En ik… ik liep over waardoor het bijna in de soep liep… En thuis was ik ook niet echt gezellig meer.

Een grote valkuil, waar ik nog steeds af en toe in trap… denken dat ik alles het beste kan en het wel alleen kan.

Uiteindelijk hebben we een geweldige avond gehad, ik heb de meiden gelukkig net op tijd betrokken bij mijn organisatie waardoor ze er volledig voor gingen. De wethouder kwam de avond openen, we hadden mooie stands en geweldige momenten waarbij er gelachen werd en soms een traan werd weggepinkt.

Het doel, geld ophalen voor Pink Ribbon, hebben we ook volbracht. Er is veel opgehaald, hoeveel? Dat weet ik eind oktober pas, we tellen pas eind deze maand!

Oktober, een mooie maand bij Curves, samenwerken voor het goede doel! En ik heb op vele manieren weer gezien hoe je samen moet werken! Zo leer je als ondernemer weer elke keer weer wijze lessen.

Kijk voor meer foto’s  in mijn online fotoalbum. Klik hier.

Leave a Comment