Drie mooie gebeurtenissen delen

by Marjanne on 21 oktober, 2010

Het is veel te lang geleden dat ik iets gepost heb, maar hier ben ik weer. Ik wil even drie mooie gebeurtenissen delen met jullie die ik heb meegemaakt in mijn club de afgelopen weken;

Liefde: Inge kwam heel trots binnen om te sporten deze week, het was een speciale training voor haar want zij heeft 500 WORKOUTS bereikt! Zij heeft gezien bij haar voorgangers dat wij altijd klaar staan met een mooi ingepakt cadeau (Curves 500 Workout t-shirt) en dat wij een feestje ervan maken in de kring. Volgens mij had zij er veel zin in en het was zoals altijd, heel gezellig! Zij had al een grote glimlach op haar gezicht, maar toen zij buiten de club stond, kwam zij haar man tegen en haar glimlach werd nog groter want hij stond met een mooie bos bloemen en wilde haar op deze manier ook feliciteren met deze mijlpaal!!! Ik vond het super lief!!!

De mooiste X-Factor ooit: Als leden komen inschrijven bij Curves spreken wij hun doelen altijd door. Deze doelen noemen wij de X-factor. Ik heb de mooiste X-factor ooit van Caroline gehoord een paar weken geleden, het gaat als volgt; “Ik wil volgend jaar zomer in bikini op het strand rennen met mijn kinderen zonder te dik te en buiten adem te zijn en zonder te roken”. Ik vond het helemaal super en wij gaan alles doen om Carolien te helpen zodat zij haar doel kan bereiken!

Accordeon zelf vast zetten: Henny (rond de 70 jaar) sport al een paar jaar bij Curves en vind het helemaal geweldig. Zij speelt ook al 40 jaar accordeon en zeker 39 jaar lang moest zij altijd iemand vragen om haar accordeon vast te zetten achter haar rug. Maar sinds zij bij Curves sport is zij leniger geworden en helemaal happy want zij kan dit nu zelf vast zetten! Ik moest lachen toen zij het mij vertelde – ik heb heel veel vrouwen horen vertellen hoe hun leven verbeterd is sinds zij bij Curves sporten, maar dit verhaal was zeker een heel mooi bijzonder verhaal!

Leave a Comment