Even voorstellen dan maar.

by Caroline on 3 september, 2009

Spannend hoor! Weer een nieuwe uitdaging toegevoegd aan mijn Curvesleventje! Een blog bijhouden over mijn ondernemerschap bij Curves. Dit in het kader van een nieuwe marketingcampagne die Curves binnenkort lanceert. Samen met een aantal andere ondernemers is ons gevraagd vanaf nu regelmatig een “blog” bij te gaan houden om nieuwe / potentiële franchisenemers inzicht te geven in het “Curvesleven”. Misschien ben jij, die dit nu leest, wel een nieuwe franchisenemer; Welkom!

Voordat ik van start ga met al mijn belevenissen zal ik me eerst eens voorstellen.
Mijn naam is Caroline, ik ben (bijna) 45 jaar en sinds 4 jaar besmet met het Curvesvirus. (pas op! dit is wel besmettelijk en handen wassen helpt niet!) Ik ben getrouwd met Nick en heb twee dochters, Maud van 11 jaar en Chrissy van 14 jaar. Ook hebben wij een hond; Mazzel. Nick werkt bij Curves Nederland, hij organiseert informatieavonden voor nieuwe franchisenemers en adviseert nieuwe franchisenemers totdat hun club opent.

Voor Curves vulde ik mijn leven met het geven van gymlessen aan ouderen, begeleidde ik een hardloopgroep en had hier en daar nog enkele gymclubjes en een wandelgroep. Dit alles deed ik in de schooltijden van de kinderen. Toen al “kriebelde” het; vaak dacht ik “zal ik voor mezelf beginnen”. Aangezien Nick een drukke baan had paste dat totaal niet in ons leven, dus die gedachte duwde ik dan snel weer weg.

Totdat onze privésituatie zodanig veranderde dat er voor mij wel gelegenheid ontstond om voor mezelf te beginnen en juist op dat moment stond er een advertentie van Curves in ons plaatselijke dagblad.
Om een lang verhaal kort te maken; informatie opgevraagd, informatiebijeenkomst bijgewoond in de eerste Curves club van Nederland (die van Liz, haar kan je ook vinden op deze site!) en gelijk enthousiast! Dat was op 7 april 2005; in oktober 2005 opende ik als derde ondernemer in Nederland mijn eerste Curves club in Breda!

Caroline Mosselman

foto curves team breda juni 2009.2

Leave a Comment