Feestmaand

by yolb on 28 november, 2009

De Margriet winterfair was een bijzondere belevenis. Christien en ik kwamen binnen en zagen de Curves- iglo stand al staan. Het zag er prima uit. We gingen enthousiast aan het werk……vele dames hebben we entousiast kunnen maken over Curves. Hopelijk komen ze ook naar onze Curves om zich in te schrijven. Het is goed voor ons allemaal om Curves op deze manier meer bekendheid te geven.

Afgelopen week hadden we voor mij persoonlijk een groot feest, mijn vader is 90 jaar geworden. De hele familie was natuurlijk aanwezig en mijn vader werd in het zonnetje gezet.

Nog meer gezelligheid was er vorige week in Groenrijk (tuincentrum), zij hielden een en Lady’s night. Vele leuke standjes (ook met lekkere hapjes) en we hebben weer een heleboel namen en telefoonnummers kunnen bemachtigen. Een goede avond dus voor Curves Rosmalen en Den Bosch.

In Herentals(Belgie), hebben we al een aantal winkeliers kunnen overhalen om gastenpasjes voor ons uit te delen. Het is een goed idee en ik denk dat de Belgen dit ook een leuke manier vinden om benaderd te worden. De Belgische vrouwen zijn entousiast over Curves, ze vinden het heerlijk om alleen met vrouwen te trainen.

Naast de feestelijkheden zijn we bij Curves Den Bosch, Rosmalen en Herentals druk bezig met het uitdelen van de cadeau-bonnen. De huidige leden mogen dan aan een kennis, vriendin of familie een cadeautje aanbieden. De gasten mogen dan in de maand december gratis komen trainen. Er wordt al goed gebruik van gemaakt, ook met de gedachte voor een sinterklaas cadeautje.

En dan nadert nu de kerst ook weer. Met het personeel  en hun aanhang gaan we lekker uit eten voor de kerst, ieder jaar hebben we weer enorm veel plezier dus kijken we er ook weer naar uit.  Enkele weken voor het etentje mag het personeel van mij heerlijk gaan relaxen in de sauna, ze hebben het allemaal echt verdiend want het zijn topmeiden!

We gaan ook op een aantal kerstmarkten staan en dat zal weer een gezellige boel worden. Nu het nieuwe jaar er weer aankomt zijn we allemaal weer bijzonder gemotiveerd om januari weer een heleboel vrouwen aan het bewegen te krijgen.

Yolanda

{ 1 comment… read it below or add one }

Caroline 30 november, 2009 om 12:50

Gefeliciteerd met je vader Jolanda!

Veel activiteiten! Top joh! Ook wij gaan druk in de weer met het bellen van de “Margriet Winterfair Bezoeksters”! En; Ladies Nights en kerstmarkten passeren ook niet ongemerkt Dongen en Breda voorbij!

Groetjes Caroline (Breda & Dongen)

Leave a Comment