Frisse start in januari

by Rianne on 13 januari, 2010

Wat was het rustig in december. Door het weer en de drukke feestdagen waren sommige leden Curves even vergeten! Vanaf deze week zijn we de leden aan het bellen die we nog niet terug hebben gezien in januari. Iedereen komt met hetzelfde verhaal, te druk in december en ik kom zo snel mogelijk weer, wat netjes dat jullie bellen. Gelukkig zien wij al weer heel veel leden binnendruppelen nadat ze een poosje niet zijn geweest. Op dit moment hebben we lekker veel afspraken staan want iedereen heeft natuurlijk weer goede voornemens voor 2010. De komende twee maanden gaan we veel flyers verspreiden om de nieuwe actie te promoten om nog meer vrouwen enthousiast te maken voor Curves. Deze week een erg leuk gesprek gehad met een grote zorginstelling in Deventer met ongeveer 1000 vrouwen als werknemers. Wij mogen hier een speciale aanbieding neerleggen op alle vestigingen en gaan volgende week op pad met posters, onze folders en natuurlijk introductiepasjes. 23 februari zijn wij 1 jaar geopend en dit gaan wij waarschijnlijk vieren met een open dag.  Dit doen we een weekje later omdat ons eerste jubileum in de voorjaarsvakantie valt. Misschien kunnen we op deze speciale open dag al een aftrap geven voor onze eerste voedselpakketactie in maart.  Kortom druk druk…

Dit weekend gaan wij met het gezin er nog even een weekendje tussenuit en moeten dus helaas de nieuwjaarsreceptie van Curves missen maar Mary zal hier van de partij zijn en ik zal het verslag achteraf zeker horen..

Rianne Lenselink

{ 1 comment… read it below or add one }

monique 14 januari, 2010 om 16:25

Dat is nog eens wat ik noem “the good spirit”. Succes met alle inspanningen en op naar veel nieuwe enthousiaste leden. Heel veel plezier met je gezin dit weekend.

Leave a Comment