Geheim & Opgepimpt

by Margreet on 14 mei, 2010

Het geheim wordt pas vanaf maandag 17 mei onthuld, dus dat ga ik hier niet doen. Maandag vertelde ik tegen verschillende leden ‘Als jij deze week 3 keer komt sporten, heb je kans dat ik tegen vrijdag het geheim niet meer voor me kan houden’ Dat was met moeilijkheidsgraad vanwege Hemelvaart. En normaal gesproken werk ik op vrijdagavond, maar deze week toevallig niet. Maar het geheim heb ik natuurlijk niet verklapt.

Ik kreeg wel erg leuke reacties op het feit dat we de club geschilderd hadden. Pas later hadden mensen door dat daarmee ook de sterretjes (fotootjes) verdwenen waren, maar gelukkig vond iedereen het mooi. Dat waren in ieder geval betere reacties, want met Pasen hadden we de kleedkamer enzo geschilderd, maar dat zag niemand. Nu hadden we het wel in dezelfde kleuren geschilderd, maar het zegt wel genoeg over waar de aandacht op gevestigd is. Niet op de kleedkamer in ieder geval. Het zag er toch weer voor even netjes uit.

Het is inderdaad even een stuk rustiger nu we er iemand bij hebben ook al is zij nog niet volledig ingewerkt. Ik heb mijn lijst Things To Do al weer een heel eind bijgewerkt, daarmee ga je wel rustiger je weekend in. Ondanks dat ik morgen nog moet werken en nog 1 dag het geheim voor me moet houden. Ik vind het erg spannend en ik hoop dat iedereen het geheim heel erg leuk vindt.

Verder kan ik nog wel verklappen dat we nog niet helemaal klaar zijn met oppimpen, we hebben namelijk nog eens 3 dagen achter elkaar vrij. Vervolgens moet ik nog 2 weken werken en daarna ben ik gewoon 2 weken vrij. Ha gaat toch een beetje lijken op wat ik in ‘t begin van het jaar gepland had.

Leave a Comment