Girls Night In Elst

by Heidi on 13 oktober, 2009

Curves Elst & Ronnie

“Vanavond gaan we naar de kermis in de stad….nanananananana….geef ik jou een zoen!!! Ja echt waar, de hele woensdag (7 oktober) heb ik dit nummer in mijn hoofd gehad en dit nummer was dan ook mijn eerste verzoekje aan Ronnie Tober! Ik baalde wel van al dat water dat uit de lucht kwam vallen, maar bleef volhouden dat het wel droog zou worden voor het grote “balonnen”moment. In Doorwerth hadden we het immers ook droog gehouden……

Nog even snel de laatste dingetjes regelen…oh daar komt Ronnie al binnen samen met Jan (zijn vriend, volgens mij zijn ze al 45 jaar samen!), even snel 3  dikke kussen geven en dan zie ik dat de dames al langzaam een voor een binnen komen druppelen (letterlijk en figuurlijk want het regent nog steeds). Beetje zenuwachtig voor mijn openingstoespraak, pak ik voor de zekerheid toch maar even mijn briefje erbij……..iedereen heeft al een balon in de hand gepakt en net voor half 9 lopen we allemaal naar buiten. Gelukkig heb ik een afdak naast de club waar iedereen onder kan gaan staan want het komt nog steeds met bakken uit de hemel gevallen (jammer van de grote kring die ik midden op het plein had willen maken). Na het startsein van Suzanne Hermes (top turnster) gaan bijna alle balonnen de lucht in…helaas niet in de richtig zodat wij ze nog kunnen zien maar de krant heeft er toch mooie foto’s van kunnen maken en de gedachte bij het loslaten van de balon zal er niet anders bij zijn geweest…..tijd voor een feestje!

Ronnie Tober zet de hele tent op zijn kop en natuurlijk zingt hij mijn favoriet…..”in het reuzenrat geef ik jou een zoen”. Tijd voor zijn laatste liedje, we pakken allemaal elkaars hand vast en zingen uit volle “borst” You never walk alone….kippevel en tranen……tijd voor de bitterballen van de buren en de grote loterij! 22.30 uur, pffffff iedereen is naar huis behalve mijn dames (medewerksters) die deze avond super geholpen hebben! Dus trek die laatste fles prosecco maar open want die hebben we wel verdiend! Ik lig uiteindelijk om 12 uur in bed, alvast aan het denken wat ik voor morgen allemaal nog moet regelen. Avond 2 zit erop, nog 1 te gaan in Wijchen……….

Groetjes Heidi

Leave a Comment