Het mooiste balonnen-moment in Wijchen

by Heidi on 14 oktober, 2009

Gelukkig hoefde ik deze dag (8 oktober) niet meer zo veel te regelen voor de Girls Night in Wijchen. Laatste avond en dan heb ik drie avonden achter de rug! Ik had Kathelijn beloofd om tussen 4 en 5 er te zijn en zo te zien gaat dat ook lukken. Nog even de kippepootjes bij de Polier ophalen, ook al sport Ineke niet meer bij ons, ben toch even gaan vragen of ze misschien iets lekkers voor ons had voor deze speciale avond.

In de club waren maar twee mensen aan het sporten en dat kwam even mooi uit,  kon ik alvast alle tafels klaar zetten en de balonnen op gaan blazen…..oh de hele club is roze, de leden die nog aan sporten zijn vinden het helemaal geweldig om tussen al die opgeblazen balonnen te sporten! Heerlijk, alles is op tijd klaar, heb zelfs even tijd gehad om te eten en rustig om te kleden dus we zijn er helemaal klaar voor. Ik doe maar hetzelfde openingswoordje als gisteravond en nadat we het filmpje hebben gekeken gaan we met z’n allen naar het balkon. Marleen Mutsaers geeft het startsein. Zij is schrijfster van oa Het Monster van Mama. Marleen heeft borstkanker en uitzaaiingen maar is ”een en al positief”;  onvoorstelbaar. Ze heeft zelfs deze ochtend nog een chemo kuur gehad en staat nu hier gewoon bij mij in de club!!), vliegen 50 lichtgevende balonnen door de lucht, iedereen is er stil van en ik krijg weer kippevel van dit mooie moment. Want ik moet zeggen, hier in Wijchen op het balkon kunnen we nog heel lang naar de balonnen kijken, dit is echt het mooiste balonnen-moment……

Tijd voor de veiling! Er wordt flink geboden op alles en uiteindelijk halen we ongeveer 400 euro op deze avond. Het was weer een geslaagde avond! En de kippepootjes waren heeeeerlijk! Er is nog een zak over dus die gaat lekker met mij mee naar huis! Kathelijn en ik ruimen nog even de laatste dingen op en om 11 uur sluit ik de poort, nog een half uurtje rijden en dan ben ik thuis en kruip ik lekker bij mijn schatje op de bank…..morgen lekker uitslapen!

Groetjes Heidi

Foto komt nog……

Leave a Comment