Hoe begonnen in Deventer

by Rianne on 3 september, 2009

Rianne en Mary Lenselink

Rianne en Mary Lenselink

Hallo mijn naam is Rianne Lenselink ik ben 32 jaar ben getrouwd met John en heb twee zoontjes Rick van 6 jaar en Niek van 2 jaar. Op 23 februari van dit jaar heb ik samen met mijn schoonmoeder Mary Lenselink een Curves club geopend in Deventer.

Hoe heb ik Curves ontdekt?

Ik ben zelf gaan sporten bij Curves in Twello en het concept sprak mij erg aan. Omdat elke vrouw  tegenwoordig druk is met werken, gezin e.d. is het lastig om tijd vrij te maken voor het sporten. Als moeder van twee kinderen vond ik dit zelf ook lastig totdat ik Curves ontdekte. Wie kan nou geen half uurtje vrij maken om te sporten? Via internet zag ik dat Curves franchisenemers zocht en dat er een voorlichtingsbijeenkomst was in Apeldoorn. Omdat ik zelf meer uitdaging zocht in mijn werk en het gevoel had niks te kunnen met mijn kwaliteiten had ik mij uit nieuwsgierigheid opgegeven voor de franchisebijeenkomst. Mijn schoonmoeder zat toen net in een reorganisatie bij haar huidige werkgever en was ook op zoek naar iets anders. Samen zijn wij naar de franchisebijeenkomst gegaan. Hierna ging het vrij snel, na twee weken voors en tegens tegen elkaar wegstrepen hebben we de knoop doorgehakt en besloten samen een Curves te gaan openen. Na een gesprek met Curves Holland hebben wij een rayon vastgelegd in Deventer en zijn wij op Clubkamp in Londen gegaan. Het Clubkamp was erg leerzaam, je krijgt alle tools aangereikt om een succesvolle Curves te runnen. Daarnaast waren de tips van andere franchiseneemsters die al een club hadden erg prettig.

De locatie:

Het heeft meer dan een half jaar geduurd voordat wij een geschikte locatie vonden. Wij werden erg tegengewerkt door de gemeente v.w.b. het bestemmingsplan. Uiteindelijk is alles toch goed gekomen en nu huren wij een ruimte in sport- en recreatiecentrum “De Scheg” in Deventer. De locatie zit tegenover een winkelcentrum, aan een drukke doorgaande weg, in een sport- en recreatiecentrum die in de gehele regio bekend is. Wij kijken uit over de kunstijsbaan van Deventer.

Rianne Lenselink

Leave a Comment