Managen van 3 Clubs!

by Heidi on 7 september, 2009

Hoi Allemaal,

Mijn naam is Heidi Peeters, ik ben 31 jaar en ik heb afgelopen mei mijn 3de Curves Club geopend in Elst (Gld). Het was de grootste opening tot nu toe (163 leden ingeschreven de eerste week!!) en daar ben ik best een beetje trots op. Maar hoe pak je dat nu aan, 3 clubs…..? Waar en wanneer ben ik overal? Oh leuk we gaan weer een Girls Night In organiseren, uh tuurlijk regel ik wel even voor 3 clubs! Vergeet ik bijna te vertellen dat ik ook nog Mentor ben voor Curves Holland dus maandag 14 september t/m 17 september zit ik in Oss, ga ik Jolanda helpen (ze mag natuurlijk niet mijn record verbreken van 163 leden!!). En 23 september tot en met 27 september zit ik in Ferndown (Engeland), ik ga gezellig met Kathelijn (manager in Wijchen) mee naar Club Camp kijken of ik nog iets kan leren, vast wel! Maar om terug te komen op de Girls NIght In, dat moet tussendoor toch ook nog even geregeld worden. Ondertussen krijg ik een sms van een vriendin of we donderdagochtend nog samen thee gaan drinken, ja tuurlijk maak ik even tijd voor heb haar al zo lang niet meer gesproken.

Ja, zo ben ik lekker druk en ik vind het wel goed. Ik houd graag zelf de touwtjes in handen maar ik moet wel zeggen dat ik vanaf mei ook probeer om wat zaken uit handen te geven aan personeel. Ik moet denken wat ik kan, moeten zij ook kunnen en ik probeer hun ervan te overtuigen dat ze het beter kunnen dan ik (alhoewel ik daar nog een beetje vertrouwen in moet krijgen).

Maar ondertussen is het tijd geworden om naar Wijchen te rijden. Ben vanochtend in Elst geweest, training met 2 nieuwe medewerkers die volgende week al aan het werk moeten omdat 1 medewerkster weg gaat (ja na 3 mdn houdt ze het al voor gezien)….per 25 september was de bedoeling maar ze is vorige week dinsdag met spoed opgenomen in het ziekenhuis met een ontstoken alvleesklier waar ze voorlopig zoet mee is……dus haar uren moeten opgevangen worden en ik ben er dus bijna 2 weken niet. Zoiets gebeurd dus ook altijd als het net even niet uitkomt! Maar geen paniek, voordeel van 3 clubs is dat ik nog altijd personeel uit Wijchen of Doorwerth kan inplannen in Elst!

Wordt vervolgd……

Leave a Comment