Margriet Winterfair — beter bewegen, dan stilstaan!

by Jeannette on 23 november, 2009

Zoals Margreet pas ook al zei, zie je bij ons eigenaren de golfbeweging in drukte. Ik heb al een tijdje niet me laten horen, ja i.v.m. drukte en stress. Hoort er allemaal bij!
Maar nu ik even thuis zit en ik zaterdag op de Margriet Winterfair heb gestaan, wil ik daar toch even over vertellen. Wat was het weer druk en gezellig. We hebben 177 vrouwen die dag warm gemaakt voor Curves! In onze iglo met kerstboom en al gaven we handgeschilderde kerstballen weg, hielden we een kerstboom optuig race, maten we het vetpercentage bij iedereen die dit wilde weten, maar hadden we vooral veel leuke gesprekken met geinteresseerde vrouwen. Maar aan het eind van dag wilden mijn voeten en benen niet meer!

Gelukkig kwam mijn man mij ophalen om in Utrecht (het was in de jaarbeurs) lekker een hapje te eten. Wat was ik versleten…… Maar na het eten toch nog maar even de stad in. Bleken we midden in het Smartlappenfestival terecht te zijn gekomen. We stranden in een leuke rockkroeg, waar Big Billy en zijn Baby’s werkelijk alle smartlappen op een rockwaardige manier ten gehore bracht! Geweldig enne…….. die voeten en benen wilden ook opeens weer. Dus dansen tot we er bijna bij neervielen. Blijkt maar weer dat je beter kunt dansen dan stilstaan! p.s. gisteren thuis maar even echt bijgetankt.

{ 1 comment… read it below or add one }

Margreet 23 november, 2009 om 23:36

Hoi Jeannette, ik ben blij dat je het zowel overdag als ’s avonds leuk hebt gehad. Je bent wel een kanjer, dat je daarna nog de stad in bent gegaan. Ik ben na afloop van de Margriet Winterfair (ik heb er zondag gewerkt) nog 2 uurtjes naar de kroeg geweest, maar toen ik thuis op de bank ging zitten, viel ik echt wel in slaap, ha, ha.
Groet Margreet

Leave a Comment