Onze eerste Pink Ribbon actie en avond

by Rianne on 25 oktober, 2009

IMG_0097

IMG_0118

Pfff…. Wat heftig die oktobermaand maar zeer de moeite waard!

Eerst maar eens bedenken wat we gaan doen op de Girls Night in Avond. Na een aantal andere franchiseneemsters benaderd te hebben zijn wij er uit.

Wij hebben voor deze avond verschillende bedrijven benaderd om bij ons een tafel te huren zodat zij hun producten konden promoten. Veel van deze bedrijven stonden een gedeelte van de omzet van deze avond af voor Pink Ribbon.’

Een van onze leden heeft zelf borstkanker gehad en heeft over haar ziekteperiode een gedichtenbundel geschreven. Tijdens de Pink ribbon avond heeft zij haar verhaal verteld en één van haar gedichten voorgedragen. Wij hielden het allemaal niet droog wat indrukwekkend zeg…

Wij hebben een veiling gehouden van door leden zelf meegebrachte spullen en sommige leden hebben een zelfgemaakte taart gebakken die wij weer hebben verkocht (idee van Marianne uit Westervoort!). De lijst voor het maken van de taarten was zo vol.

De avond was erg geslaagd. Omdat het hier met bakken de hemel uit kwam hebben wij om half tien pas de verlichte ballonnen opgelaten.

Wat ons opviel was dat zowel jong als oud aanwezig waren op deze avond wij hebben zelfs een foto kunnen maken van onze jongste leden (15, 16 en 17  jaar) en ons oudste lid van 81 jaar.

Hoeveel we opgehaald hebben laten we nog even spannend maar wij zijn ons streefbedrag al voorbij!

Rianne Lenselink

{ 1 comment… read it below or add one }

Annet 28 oktober, 2009 om 22:44

Hoi,

Ja het was zeker een heel leuke avond .
Heel goed georganiseerd en zoals Rianne al schrijft van alle leeftijden was er wel iemand aanwezig.
Het moment van het loslaten van de ballonnen was heel emotioneel vond ik zelf.
Nu erg benieuwd naar het eind bedrag wat we met z;n allen hebben verzameld.
Volgend jaar weer ik ben er weer bij.

kus Annet

Leave a Comment