Opgepimpt & geheim

by Margreet on 30 april, 2010

Inmiddels gaan we al bijna naar de 5 jaar toe dat we open zijn. Toen we begonnen zag onze club er geel en lichtroze uit, ene muur geel en andere muur lichtroze, heel zoet. En aangezien iedereen die mijn blogs ‘n beetje volgen inmiddels al weten dat ik niet heel erg zoet ben, was het lichtroze geen heel lang leven beschoren. Nou ja we hebben het toch anderhalf jaar uitgehouden, toen was ik het zat en moest de boel geschilderd worden.

De roze muur verdween en werd ‘warm wit’ met paars als lambrisering tot circa 1,1 meter hoog zodat vegen van sportschoenen minder opvielen. Iedereen vond het erg opgeknapt. Intussen hebben we het af en toe bijgewerkt, maar het zag er netjes uit. En ik zeg, zag, want gisteren en vandaag hebben we alles overnieuw geschilderd. Alles is nu ‘warm wit’ en de rest van de kleuren ga ik nog niet even niet verklappen, want dat wil ik graag nog even geheim houden.

Over geheimen gesproken, wij hebben nog meer geheimen. Dat zijn we op de club aan het vertellen. Dus iedereen vraagt naar aanleiding van de ballonnen en de T-shirts die we dragen met achterop de tekst ‘ik heb een geheim’ “wat is het geheim” en dan zeg ik natuurlijk “als ik dat vertel is het geen geheim meer, heb jij geen geheim” Jawel zegt de dame dan en ik vraag ‘vertel me jouw geheim?’ Nee, zegt ze, want als ik dat doe is het geen geheim meer. Nou zeg ik, dan begrijp je precies wat ik bedoel. Vervolgens vertel ik dat ik eerst aan alle leden moet vertellen dat ik een geheim heb en dat ik daarna pas ga vertellen wat het geheim is. Dus inmiddels is iedereen nieuwsgierig.

Maar dat geheim gaan we pas onthullen vanaf 17 mei. Nu gaan we maandag natuurlijk vertellen dat het verven het geheim was. Kijken hoe iedereen reageert. Dat is natuurlijk niet het echte geheim, maar dat ga ik hier echt niet zitten onthullen. Het geheim van Curves wordt vanaf 17 mei verteld. Een leuk geheim, maar toch… een geheim. Ik moet wel nog even melden op het vervolg van mijn vorige blog dat er iemand nieuw is begonnen. En misschien meld ik me weer op 17 mei als het geheim onthuld is…..om het hier ook te onthullen. Maar dat hangt een beetje van de komende maand af. Het is in ieder geval rustiger voor mij nu er iemand bij is.

Leave a Comment