Personeel……

by Heidi on 20 november, 2009

Zo, eindelijk weer eens even tijd om jullie op de hoogte te houden hoe het met mij en mijn 3 clubs gaat. Nog een paar weken te gaan en dan is 2009 weer voorbij, dus Kerstmis en Oude & Nieuw komen er weer aan en dat betekend dus dat personeel graag vakantie wil!! En ik ook natuurlijk! Voor Curves Wijchen was 3 maanden geleden al alles geregeld. De een wilde de eerste week vakantie, de ander de tweede week, eentje hoefde helemaal geen vakantie waardoor het voor de laatste niet meer uitmaakte of ze nu de eerste of de tweede week vakantie wilde…geregeld dus…..ware het niet dat er in 2 maanden tijd toch veel kan veranderen! Verandering van personeel….vakantie aangeboden door schoonouders in dezelfde week dat er al 2 vakantie hebben en zo moest ik toch weer aan het schuiven gaan maar gelukkig weet ik dat het altijd goed komt.

Curves Elst heeft de planning nog niet klaar maar dat zal geen problemen opleveren, ik ben er zelf ook nog tot en met 24 december dus waar nodig is kan ik werken. Maar…….ondertussen is er het een en ander veranderd bij Curves Doorwerth waardoor ik daar misschien zelfd de uurtjes moet opvangen voor de Kerst…hoe doe ik dat dan in Elst? Pffff personeel ook altijd…..ik wil graag altijd met allemaal rekening houden en dat ze ook vakantie hebben de dagen die ze graag willen hebben en mezelf natuurlijk niet vergeten. Mijn vakantie wordt niet verzet!

Maar gelukkig is het allemaal gelopen zoals het moet lopen, in Wijchen is iedereen blij, in Doorwerth is iedereen blij en in Elst gaat het ook goedkomen…..iedereen blij en ik ook! Nu maar hopen dat de komende 5 weken alles blijft zoals het is……..

Vanavond moet ik in Wijchen werken en morgenvroeg in Elst. Morgenmiddag heb ik training met het personeel van alle 3 de clubs, wordt gezellig want we eindigen natuurlijk met een borrel!

Groetjes Heidi

{ 2 comments… read them below or add one }

mir 20 november, 2009 om 15:10

The most wonderful time of the year…:-)

Caroline 20 november, 2009 om 16:38

En dan heb je alles goed geregeld; en dan wordt er iemand ziek; kan je tóch nog zelf komen werken….
Ach een kerstmuts op, leuke Curveskerstcd, lichtjes in de boom aan en ‘t is nét of je thuis bent!

Een tip: maak een “schaduwrooster” zodat er altijd iemand “paraat” is als er iemand onverhoopt uitvalt. (natuurlijk wel moeilijk als ze naar het buitenland zijn :-)

Groetjes Caroline

Leave a Comment