Pink Moon Walk

by Heidi on 13 oktober, 2009

Afgelopen dinsdag (6 oktober) was het dan zover, voor mijn club in Doorwerth had ik ipv de “Girls Night In” de “Curves Moon Walk” georganiseerd. Ik was heel blij met alle publiciteit die we kregen van de regionale krant Hoog en Laag en ook de Gelderlander had mijn redactioneel stuk met foto in de editie Renkum geplaatst. De opkomst viel helaas een beetje tegen maar uiteindelijk liepen we met zo’n 40 vrouwen onder politite begeleiding om 20.00 uur richting  Oosterbeek. Ik had voor iedereen een mooie rose lampion geregeld en het was niet te geloven….het was droog!!

Jammer genoeg kon ik zelf niet meelopen omdat ik op het Raadhuisplein in Oosterbeek verwacht werd. Daar stonden Irma en Jantienne (ledenvan Curves Doorwerth) te wachten met de warme chocomelk en pink ribbon koekjes die Rijnijssel Vakcollege Wageningen voor ons gemaakt had. Ik had alle lichtgevende balonnen al op de club opgeblazen en meegenomen naar het Raadhuisplein. We hadden net alles klaar staan en ja hoor…..daar zag ik de rose lampionnen al aankomen met voorop de politie! Klokslag 21.00 uur gingen de balonnen de lucht in……..ooohhhhhh wat mooi, kreeg kippevel op mijn armen…….nadat we lekker van de koekjes en de chocomelk gesnoept hadden was het weer tijd voor de wandeltocht terug en ja hoor….nog steeds droog!

Om 22.00 uur kwamen de rose lampionnen weer terug in Doorwerth……iedereen vond het een geslaagde avond en beloofde volgend jaar meer mensen enthousiast te maken om mee te lopen! Zo, de eerste avond voor Pink Ribbon zat erop, nog twee te gaan. Morgen vroeg op om alles te regelen voor de Girls Night In in Elst met Ronnie Tober!! Niet te geloven….het begint nu net te regenen, dank je wel dat het droog was………Moon Walk

Groetjes Heidi

Leave a Comment