Plannen

by Margreet on 15 januari, 2010

De plannen (goede voornemens) die ik gemaakt had vallen nu alvast in duigen. Maarja daarmee ben ik niet anders als de rest van Nederland. Ik had als goede voornemens om af en toe, 1 dag in de maand vrij te nemen en vaker op vakantie te gaan dan vorig jaar. Beide vallen vooralsnog niet goed te plannen. Een van mijn medewerkster heeft ontslag genomen, ze zat nog in de proeftijd dus dat mocht, maar ik had er niet echt op gerekend omdat ze het werk erg leuk vond, maar ze vond het te koud en dat tastte haar gezondheid aan.

De afgelopen 2 weken is verschillende keren de stroom uitgevallen en omdat wij voor onze verwarming van stroom afhankelijk zijn, was het inderdaad steenkoud in de club. Als je traint heb je daar wat minder last van, maar in de kring is het dan errug koud. Dus….. dan maar weer zelf aan de bak, wel handig voor nieuwe acties want iedereen doet nu mee (ja ik kan erg overtuigend zijn) aan de Curves inclub actie en ik heb zelf nog ‘n lange termijn actie bedacht. Gelukkig kon ik nog snel mee om een advertentie te plaatsen. Dus we zijn op zoek….

Op vakantie gaan met onze honden wordt ook lastig, nu we afgelopen week de diagnose degeneratieve myelopathie te horen kregen, dat is een soort verlamming die begint bij de achterste ledematen van de hond vergelijkbaar met MS bij mensen. Vanaf diagnose tot einde 6 tot maximaal 18 maanden. En hoewel onze hond (Daisy) al 9 jaar oud is, is het toch moeilijk te accepteren.  Juist daarom wilden we dit jaar met hen op vakantie omdat het waarschijnlijk de laatste keer zou worden, maarja we weten niet hoe Daisy er in de zomer aan toe is.  Misschien moeten we toch maar gewoon plannen, want als blijkt dat ze toch nog kan lopen, dan baal je dat je toch niet die laatste vakantie mee gepikt hebt.  De planning was Scandinavië, maar zelfs dat gaat niet lukken vanwege inenting en incubatietijd ofzoiets.

Nou ja, ik bedenk maar dat alles goed komt, en als het niet goed komt, dan is het zoals het moet zijn. Ik las laatst ergens, creëer geen probleem waarvoor je geen oplossing hebt. Dat ga ik dit jaar dan maar doen…

{ 1 comment… read it below or add one }

online 30 maart, 2010 om 16:35

Bedankt voor de interessante informatie

Leave a Comment