Tijd over?

by Margreet on 20 november, 2009

Grappig om te zien dat de blogs van iedereen in dezelfde golfbeweging plaatsvindt. Je kunt meteen zien wanneer het druk is en wanneer we even op adem komen.

Laatst las ik een artikel van een vrouw die vond dat je moest uitkijken dat je je leven niet in dienst stelde van je onderneming. Want volgens haar is er altijd een nieuwe opening op komst, of een nieuwe investering, of er is geen geld om de rekeningen te betalen en daarom ga je, niet op vakantie, niet uit eten, geen opleiding doen, niet naar de film, geen leuke dingen met je vriendinnen doen en intussen gaat het leven aan je voorbij. Dat artikel raakte mij omdat ik ook die neiging heb en toch ook weer niet. Ik plan regelmatig een saunaatje met mijn vriendin, maar ik stel vakantie of ‘n opleiding uit omdat ik niet weet hoe het in toekomst gaat.

Terwijl ik heel goed weet hoe het werkt, boek het en je werkt er naar toe. En uiteindelijk helpt alles en iedereen op een of andere manier mee om te zorgen dat het toch lukt. Zo ook met trainingen, ik ga op clubcamp in Engeland en er zijn redenen genoeg om te bedenken waarom ik niet zou moeten gaan. Maar het is gewoon leuk en het is alweer veel te lang geleden.

Ik ga samen met Janneke, die al meer dan 3 jaar bij mij werkt.  Zij vindt het ook heel leuk om te gaan en dan denk ik waarom heb ik zo lang gewacht…. Je moet gewoon doen, maar soms vergeet je wat belangrijk is. Ik verheug mij erg op die paar dagen, dat zijn de herinneringen die je samen opbouwt en waar je later aan terugdenkt.

{ 2 comments… read them below or add one }

Frank 22 november, 2009 om 18:11

Heel veel plezier op clubcamp. Je hebt helemaal gelijk dat je zaken niet moet uitstellen. Tijd vliegt voorbij en we moeten ons best doen om er zoveel mogelijk uit te halen. Frank

Caroline 23 november, 2009 om 10:46

Heeeel herkenbaar Margreet! Veel plezier op Clubcamp; ik weet zeker dat jullie weer helemaal “opgecurved” terugkomen!

Caroline

Leave a Comment