Zin om aan de slag te gaan na heerlijke vakantie

by lizj on 10 september, 2009

Hallo Curves geïnteresseerde(n),

Mijn naam is Liz Jacobsz en mag me met gepaste trots aan jullie voorstellen als degene die als eerste met Curves in Nederland is begonnen.

Tijdens een etentje met een Amerikaanse stel en Frank Polman, de huidige eigenaar van Curves Holland, hoorde ik voor het eerst van Curves wat direct mijn belangstelling wekte. Een half uurtje fitness onder constante begeleiding en uitsluitend voor vrouwen met bovendien dezelfde resultaten waarvoor je normaliter zeker anderhalf uur in een reguliere sportschool bezig bent, daaraan moest in Nederland ook behoefte bestaan!

Na wat research en met een beetje geluk kreeg ik de International Sales Director van Curves International in Waco/US te spreken en hij nodigde me uit om naar Pisa te komen waar de eerste Curves Club in Italië werd geopend. Ons gesprek daar verliep heel soepel en resulteerde in groen licht om eind september 2004 de eerste Curves Club hier te openen, terwijl Nederland officieel pas in 2007 in de planning stond. Wat een kans!

Nu, bijna 5 jaar later heb ik mijn eigen belofte hard gemaakt: 5 Curves clubs binnen 5 jaar!  Wat aanvankelijk begon als gezellig een fitnessclubje voor vrouwen opzetten is uitgegroeid tot het runnen van een heus bedrijfje met 18 vrouwen aan personeel en alles wat erbij hoort. 

Omdat ik dit jaar veel en hard heb gewerkt, heb ik mezelf beloond met een heerlijke vakantie in de Carribean met als voorafje een kleine 2 weekjes kamperen in Spanje met mijn zoon van 16. Helemaal  leuk!   Wel heb ik altijd mijn laptop en mijn I-phone bij de hand, ook in mijn vakanties. Uiteindelijk ben je als eigenaar eindverantwoordelijk voor het reilen en zeilen van je Curves clubs, maar dat kan juist een heel voldaan gevoel geven.

Als je van uitdagingen houdt waar bovendien een, in ieder opzicht, goede beloning tegenover staat, zou ik een uitdaging als deze zeker overwegen.  Het is je inzet dubbel en dwars waard!

Sportieve groet, Liz Jacobsz

Curves Teams

{ 1 comment… read it below or add one }

Vakantie 14 maart, 2011 om 02:53

Wat is curves precies?

Leave a Comment